Σχέδιο

Ανακαίνιση διαμερισμάτων Bright and Sunny Amsterdam

Ανακαίνιση διαμερισμάτων Bright and Sunny Amsterdam

Παρόλο που είναι μια όμορφη και ιστορική πόλη, το Άμστερνταμ φιλοξενεί επίσης συνήθως έναν θλιβερό καιρό. Αυτό παρουσίασε μια πρόκληση - και μια έμπνευση - για τους αρχιτέκτονες του MAMM Design όταν ανακαινίζονταν αυτό το 85χρονο διαμέρισμα που ήταν εξαιρετικά θλιβερό. Η ομάδα πήρε τελικά μια ένδειξη από την επιθυμία των ιδιοκτητών σπιτιού για περισσότερο φως του ήλιου και κινήθηκε γύρω από τις σκάλες, κατέστρεψε μερικούς τοίχους και άνοιξε πραγματικά τον χώρο έτσι ώστε να είναι φιλόξενο και για κάθε μέλος της οικογένειας και τους επισκέπτες.

  • 1 |
Η κουζίνα και το μπάνιο βρίσκονται γύρω από το στοιχείο του κεντρικού πύργου και χρησιμοποιούν το κουτί σωλήνων του σπιτιού που είχε ήδη περάσει από αυτόν τον χώρο.

  • 2 |
Λευκοί τοίχοι και άφθονος κατακόρυφος χώρος τονίζουν επίσης τη συνολική περιοχή και κάνουν τα πράγματα να αισθάνονται ηλιόλουστα ακόμη και όταν μπορεί να είναι συννεφιά έξω.

  • 3 |
Μπορούμε εύκολα να δούμε τον τρόπο με τον οποίο ρέει ο χώρος στο σπίτι, μέσα από τη δημιουργικά βυθισμένη κουζίνα μέχρι τη βεράντα.

  • 4 |
Μερικά προσεκτικά τοποθετημένα φυτά εσωτερικού χώρου προσθέτουν μια βουτιά στο πράσινο χωρίς να γίνουν πάρα πολύ δουλειά για τους ιδιοκτήτες σπιτιού.

  • 5 |
Ο ανοιχτός και ευάερος χώρος στον κεντρικό όροφο είναι φιλικός προς τα παιδιά, αλλά εκλεπτυσμένος.

  • 6 |
Εδώ μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά σε αυτόν τον κεντρικό χώρο του μπάνιου, ο οποίος είναι βολικός όσον αφορά το σχεδιασμό και την ανακαίνιση, αλλά και από την άποψη της καθημερινής χρήσης.

  • 7 |

  • 8 |
Διάφορες προσγειώσεις σε όλο το σπίτι διευκολύνουν την οικογένεια να επικοινωνεί και να βλέπει η μια την άλλη όλη την ημέρα.

Λάβετε δωρεάν ενημερώσεις μέσω email ή Facebook

... ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΟΚ

  • 9 |
Η σκοτεινή σκάλα που μπλοκάρει τόσο πολύ εναέριο φως στο προηγούμενο σχέδιο αφαιρέθηκε και αντικαταστάθηκε με μια απλή μεταλλική σκάλα που ανεβαίνει στο υψηλότερο επίπεδο του σπιτιού.

  • 10 |

  • 11 |
Στην πέρκα πάνω από την κουζίνα, ένας απλός χώρος παιχνιδιού αφήνει επίσης στο φως του ήλιου, αλλά είναι αρκετά κλειστός ώστε τα παιδιά να μπορούν να παίξουν χωρίς να φοβούνται να πέσουν.

  • 12 |
Τα εσωτερικά παράθυρα είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο το φως επιτρέπεται να διασχίζει το σπίτι.

  • 13 |
Το εξωτερικό δεν προδίδει το μοντέρνο και ευρύχωρο εσωτερικό, αλλά η κάτοψη προσφέρει εικόνα για το πώς διαμορφώθηκε ολόκληρο το έργο.

  • 14 |

  • 15 |


Μοιραστείτε το σε οποιοδήποτε από τα κανάλια κοινωνικών μέσων παρακάτω για να μας δώσετε την ψήφο σας.


Δες το βίντεο: FAIL Ανακαίνιση κουζίνας ΤΑ ΛΑΘΗ μας. #victoriafesencogr (Δεκέμβριος 2021).