Σχέδιο

Γραφεία Googles London: Ανανεωμένο Επίπεδο, L4

Γραφεία Googles London: Ανανεωμένο Επίπεδο, L4

Την περασμένη εβδομάδα, το προσωπικό της Google στα κεντρικά γραφεία του Λονδίνου στη Βικτώρια έφτασε στον ολοκαίνουργιο τέταρτο όροφο, πρώην επίπεδο μηχανικού, L4. Αυτός ο καταπληκτικός χώρος γελάει μπροστά σε μια γενική συναίνεση ότι οι διασκεδαστικοί χώροι εργασίας βλάπτουν την παραγωγικότητα. Αυτό είναι ένα περιβάλλον που επικεντρώνεται στη δημιουργικότητα, την άνεση και το άνοιγμα. Ο ανοιχτός χώρος δημιουργεί ευκαιρίες για συγκρούσεις ιδιοφυΐας, καθώς πολλά προϊόντα εκδηλώνονται όταν ομάδες γύρω από το κτίριο ανακαλύπτουν η μία την άλλη, και συνδέονται για να συζητήσουν νέες προσεγγίσεις. Οι καταιγιστές ιδεών είναι χαλασμένοι για επιλογή με πρόσβαση σε μια σουίτα παιχνιδιών με κονσόλες, τηλεόραση και μπιλιάρδο, καθώς και ένα ηχομονωτικό μουσικό hang-out, εξοπλισμένο με κιθάρες και ντραμς. Ένα γυμναστήριο είναι επίσης διαθέσιμο για να διατηρήσει τους εργαζόμενους σε υγιές σώμα και μυαλό, ή οι υπάλληλοι μπορούν να καθίσουν σε ξαπλώστρες σε μια σκηνή κήπου με χαλί χλοοτάπητα και ένα αδέσποτο κωπηλασία! γωνίες διασκέψεων, σε ζώνες χαλάρωσης με ψιλό καθίσματα και ακουστικά για τον αποκλεισμό των περισπασμών. Οι τοίχοι με επένδυση από λευκούς πίνακες καταγράφουν ιδέες από τη μανσέτα, για να συζητηθούν αργότερα στους γιγαντιαίους καναπέδες διπλού επιπέδου που γεμίζουν τις μαξιλάρι διάσπαρτες αίθουσες συσκέψεων. Με ένα εργαστήριο καφέ που σερβίρει μια μεγάλη ποικιλία από μείγματα για την τόνωση της δημιουργικής φήμης, και τέσσερα δωρεάν εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένων σούσι και τάπας μπαρ, για να τροφοδοτήσουν τον εγκέφαλο, αναρωτιόμαστε αν κάποιος φεύγει ποτέ!


Δες το βίντεο: Ντου αντιεξουσιαστών στα γραφεία των συμβολαιογράφων (Δεκέμβριος 2021).